Thomas Näräkkä

Numero1
NimiThomas Näräkkä
Ikä29
Kausi2018
PelipaikkaMaalivahti
Pelatut ottelut10
Maalit0
Keltaiset kortit0
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: HooGee, Fc Honka, AC Allianssi

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Fudiksen aloitin 6-vuotiaana ja 10-vuotiaana Olli Kahnin inspiroimana vedin veskarinhanskat käteen. 15-vuotiaana tuli pieni injury joka pakotti pitämään taukoa pari vuotta, jonka jälkeen on eri divareita koluttu läpi vaihtelevalla menestyksellä. Muutin takaisin Suomeen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen tammikuussa 2018 jolloin ystäväni Teemu Pesonen pyysi mut Taiston byyrin ja tässä sitä nyt ollaan”

– Astelit Taiston tolppien väliin ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”On ollut kyllä nastaa. Omaan peliini en ole ollut täysin tyytyväinen mutta onneksi on syyskausi aikaa parantaa, yritän ainakin treenikentällä tehdä duunia sen eteen. Koppi on täynnä hyviä jätkiä mikä on tietenkin loistava juttu”.

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Ollaan ajoittain sarjan vaarallisimpia jengejä hyökkäyssuuntaan mutta taso heittelee liikaa. Ollaan myös päästetty liikaa helppoja maaleja ja annettu vastustajalle ihan liikaa siimaa. Paremmalla keskittymisellä voidaan varmasti olla parempia näillä osa-alueilla”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Varmasti meidän jokaisen mielestä kausi on mennyt odotuksiin nähden heikosti, mutta onneksi on aikaa vielä parantaa asemia. Kyllä me ittemme vielä top-vitoseen hinataan!”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Taiston matseissa aina sattuu ja tapahtuu eli kandee olla mestoilla, varsinkin jos mänizeri Kervinen duunailee tsieguroita”