Timo Braganza

Numero4
NimiTimo Braganza
Ikä31
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut83
Maalit9
Keltaiset kortit11
Punaiset kortit2

Pelaajaprofiili

Aiemmat seurat: Chievo Verona, FC Jokerit

– Olet pelannut TöTan riveissä jo harrastesarjoissa ja seiskadivarissa. Miltä nousu kolmoseen tuntuu?

”Loistavalta. Joukkue on kehittynyt paljon vuosien saatossa ja on ollut hienoa olla mukana joukkueen taipaleella harrastesarjan hiekkaväännöistä asti aina kolmoseen.Teimme paljon töitä viime kauden aikana nousun eteen ja tuntuu todella palkitsevalta ja hienolta päästä starttaamaan kausi kolmosessa.”

– Kerro omasta peliurastasi. Olet huhujen mukaan taiteillut Italiankin kentillä? 

”Taiteilin mm. Chievo Veronan Akatemiassa, jonka jälkeen saavuin taiteilemaan Suomen viheriöille. Suomalainen potkupallo ja italialainen jalkapallo poikkeavat pelityyliltään aika paljon toisistaan, mutta pienen kulttuurishokin jälkeen sopeuduin hyvin suomalaisiin joukkueisiin ja niiden pelityyleihin.”

– Mitkä näkisit omina pelillisinä vahvuuksinasi ja heikkouksinasi? 

”Välillä tulee tehtyä pelillisesti hieman hölmöjä ratkaisuja, joka on ehkä se suurin heikkous muiden pienien heikkouksien ohella. Vahvuuksinani voidaan mainita kaksinkamppailu- ja pääpelitilanteet sekä kova työmoraali. Erikoisuuksiin kuuluu myös ”italialainen tuulimylly”.”

– Olet myös osavastuussa harjoittelun kehittämisestä. Miten talviharjoittelukausi sujui?

”Talviharjoittelukausi sujui hyvin ja olemme kehittyneet paljon. Kaikki ovat treenanneet hyvällä motivaatiolla talven synkkinä iltoina ja uudet vahvistukset ovat tuoneet hyvän lisäboostin harjoituksiin.”

– Miltä joukkueen peli näyttää näin sarja-avauksen kynnyksellä?

”Harjoituskauden ja harjoituksissa nähdyn meiningin perusteella voidaan olettaa, että tuleva kausi tulee sujumaan odotusten mukaisesti. Kaikki Taistolaiset ovat odottaneet tätä kauan ja jokainen on varmasti intoa täynnä ja valmiina taistelemaan viimeiseen vihellykseen asti.”

– Mikä on tavoitteesi tulevalle kaudelle? 

”Henkilökohtainen tavoitteeni on tietenkin iskeä muutama puskumaali ja voittaa Teemu Nikander maalikilpailussa. Joukkueen tavoitteena on tarjota yleisölle Taistolaisten kaunista ja tehokasta jalkapalloa sekä sijoittua lohkossamme TOP5:een.”

– Terveisiä kannattajille? 

”Siamo ciò che crediamo di essere! Forza Taisto ja pukeutukaa punaiseen!”