Tommi Vainio

Numero30
NimiTommi Vainio
Ikä24
Kausi2018
PelipaikkaMaalivahti
Pelatut ottelut12
Maalit0
Keltaiset kortit0
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: HJS, Härmä, SexyPöxyt

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Junnuvuodet pelailin HJS:ssä, jonka jälkeen siirryin Tampereen piirissä kolmosessa sillon pelanneeseen Hämeenlinnan Härmään, jossa viihdyin kaksi kautta. Kun muutin opiskelupaikan perässä Espooseen, siirryin SexyPöxyihin pariksi kaudeksi, joista ensimmäisellä tosin pelasin vielä suurimman osan kesästä Härmässä. Viime syksynä Helsinkiin muuton vuoksi treenimatka Laaksolahteen kasvoi turhan pitkäksi ja siirryin Sarasen Villen houkuttelemana Taistoon.”

– Astelit Taiston tolppien väliin ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Hyvältä! Oma kausi on tosin ollut melko katkonainen, koska olin kolme kuukautta kesästä poissa Suomesta, mutta nyt taas täysillä mukana! Treeneissä on ollut tosi hyvä meininki, harjoitukset vedetään tosissaan mutta ei hampaat irvessä.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueen peliesityksiä en ole tosiaan päässyt vielä hirveästi seuraamaan, mutta yksilötaitoa meillä on todella paljon joten se on ehdottomasti yksi vahvuuksista, hyvän joukkuehengen lisäksi. Ainakin alkukaudesta suurin osa takaiskuista taisi tulla pienistä keskittymisen herpaantumisista, joten suurimmat kehityskohteet löytyy todennäköisesti siltä osa-alueelta.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Eiköhän ennen kauden alkua olisi varmasti kaikki toivonut sijoituksen olevan hiukan korkeampi tässä vaiheessa, mutta fudiksessa ei tietysti kaikki mene aina ihan suunnitelmien mukaan. Sen verran hyvä draivi on ollut viime viikot harjoituksissa ja peleissä, että eiköhän me ainakin ylempään keskikastiin saada sijoitus nostettua!”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Tälle kaudelle on vielä paljon hyviä matseja luvassa, eli kannattaa ehdottomasti tulla tsiigaamaan erittäin viihdyttävää ja tapahtumarikasta fudista!”