Ville Saranen

Numero17
NimiVille Saranen
Ikä27
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut22
Maalit5
Keltaiset kortit1
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: FC Honka, HPS, HJK, TiPS, Sexypöxyt, FC Espoo

 

– Kerro taustastasi pelaajana. Missä pelasit ennen Taistoa? 

”Jalkapallouralleni mahtuu useita seuroja, mutta kuitenkin pääosan juniorivuosistani olen viettänyt Hongan eri ikäluokissa. Väliin mahtuu myös vuodet HPS:ssä HJK:ssa ja TIPS:issä. Junnuvuosien jälkeen muutama kausi meni Pöxyissä ja FC Espoossa.”

– Liityit viime kaudella Taiston riveihin. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Aikani Taistossa on maistunut erittäin hyvältä. Olen molempina kausina kärsinyt erinäisistä loukkaantumisista ja kävin keväällä vaihto-opiskelemassakin jolloin tuli jalkapallosta pieni paussi. Kuitenkin aina kun laitan Taiston pelipaidan ylleni, muistan taas minkä takia tätä lajia on tullut tahkottua innoissaan jo lähes toistakymmentä vuotta.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueen suurimpana vahvuutena näen pelaajien keskimääräisen taitotason. Meiltä löytyy ratkaisijoita erittäin laajalta rintamalta ja joukkueessa on oikeanlaista syvyyttä jokaiselle pelipaikalle. Kehityskohteena näkisin koko joukkueen yhtenäisen puolustamisen. Välillä peleissä pakka ns. hajoaa ja kollektiivisuus puolustamisessa saattaa kärsiä.”

– Taiston kolmosen syyskausi saa tänään jatkoa, kun Käpylässä pelataan klo 19:30 Töölön Derby. Mitkä ovat mielestäsi lähtöasetelmat tämän päivän otteluun?

”Töölön Derby-viikko saa ansaitsemansa päätöksen Käpylän Urheilupuistossa. Ensimmäisen Derbyn aikaan olin vielä ulkomailla ja näin ollen pääsen aistimaan ensimmäistä kertaa Derby-tunnelmaa. Joukkueiden välillä on varmasti jännitteitä, kun kyseessä kaksi saman kaupunginosan joukkuetta. Sarjataulukon perusteella Taisto lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina ja toivottavasti pystymme tuon ennakkosuosikin aseman käsittelemään toivotulla tavalla.”

– Haluatko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Tervetuloa seuraamaan sarjan laadukkainta fudista ja kannustamaan Taisto Derby-voittoon!”