Wiljam Herjanto

Numero15
NimiWiljam Herjanto
Ikä33
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut12
Maalit0
Keltaiset kortit1
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: TPS, TuPV, TuWe, TPK

 

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Peliura alkoi legendaarisessa Hepokullan nappulaliigajengissä Turussa. Siitä jatkoin TuPV:n kautta TPS:n junnumyllyyn, jossa pelasin 15-vuotiaaksi asti. Olin välissä vuoden pelaamatta, jonka jälkeen siirryin Turun Weikkojen riveihin pelaamaan miesten Nelosta. Kuuden kauden aikana tuli pelattua miesten Nelosta, Kolmosta sekä A-junnujen 2. ja 1. divaria. Viime heinäkuussa tuli muutto Helsinkiin ja sarjataulukon maalimäärän perusteella päätin soittaa manageri Kerviselle ja pyysin päästä try outille. Kervinen pienen pohdinnan jälkeen laittoikin pojan ilman treenejä suoraan Tikkurilan nurmelle 90min testijaksolle ja vaikka 3–0 tulikin turpaan, niin saatiin sovittua jatkosta.”

 

– Puit punapaidan päällesi ensimmäisen kerran viime kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Hyvältä on maistunut! Jengi on vahvistunut vielä entisestään, niin on mukavaa treenata, kun ympärillä on toinen toistaan parempia ukkoja.”

 

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Henkilökohtanen taitotaso ehdoton vahvuus. Harvalla tän sarjatason jengillä löytyy näin taitavaa peluria jokaselle pelipaikalle. Heikkoutena kesän tuomat haasteet ja liika vaihtuvuus kokoonpanoissa.”

 

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Niin kauan, kun ei joukkue majaile sarjataulukon kärjessä niin paremminhan sitä olisi voinut mennä, mutta hyvin jengi on taistellut kaikki saatavilla olevat pisteet himaan kapeillakin rostereilla. Syyskaudesta odotan punaisten täyttä dominointia.”

 

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Totta kai! Nyt kun on kelitkin kohdallaan, niin kaikki katsomaan, kun Töölössä pelataan stadin kauneinta futista! Manageri Kervisen kahvitarjoilua ja Antti Kauppilan pikkutuhmaa alkuverryttelyä ei kannata myöskään missata!”